VSI Crusher rotor Tips assembly jas Barmac, Sandvik, trio, Remco

VSI Crusher rotor teh bagian paling krusial tina hiji crusher VSI.Rotor dipaké pikeun nyambungkeun asesoris kawas set rotor tip, maké plat, plat percobaan aci rotor babarengan.Sarta eta kudu kuat sarta cukup awét pikeun tahan dampak-speed tinggi na abrasion tina prosés crushing.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kualitas rotor mangrupa kritik kana kinerja sarta hirupna crusher nu.Welds-kualitas goréng bisa ngakibatkeun maké prématur sarta karuksakan crusher nu, nu bisa ngahasilkeun downtime ongkosna mahal tur leungit produktivitas.

Sunrise nyayogikeun rotor VSI kualitas luhur sareng ngagem suku cadang pikeun merek anu terkenal di dunya, sapertos Sandvik, Metso, Trio, Liming / SBM, Conical, Nakayama, kalayan harga anu kompetitif pisan.Kami nganggo karbida gandum mikro sareng baja kromium anu luhur pikeun mastikeun prestasi anu dipikahoyong, gaduh dampak anu saé sareng résistansi abrasive.

Metso Barmac B9100 rotor
Sandvik CV228 rotor

B6150SE rotor rakitan

No.

Bagian No.

Katerangan

Qty

beurat bersih / KG

1

MM0407471

Majelis ROTOR

1

305

2

B702S7040A

LENGAN TAPERED

1

12.48

B69274007A

FEED TUBE

1

7.39

3

B69274120C

DISTRIBUTOR

1

14.55

4

B96394025A

SREW, HEXAGONAL

1

0.61

5

B69274030F

Maké PIRING

1

7.5

6

B69274135A

Maké PIRING

1

13.69

7

B69274140A

Maké PIRING

3

15.05

8

B96394055B

Rongga piring set

3

3.05

9

B96394049O

BAR TINGGALKEUN

2

5.62

10

B96394060B

PIRING TRAIL

1

3.21

11

B96394150O/B

SET TIP Nyadangkeun

2

0.99

12

B96394150N

Piring pituduh

4

7.02

B6150

B9100SE rotor rakitan

No.

Bagian No.

Katerangan

Qty

Beurat bersih

1

Majelis ROTOR

MM0407477

1

618.46

2

LENGAN TAPERED

B96394007B

1

11

3

FEED TUBE

B962S7040B

1

13.62

4

DISTRIBUTOR

B96394120E

1

33

SREW, HEXAGONAL

B96394025A

1

0.61

6

Maké PIRING

B96394030E

1

23.2

7

Piring pituduh

B96394135A

1

29.98

8

Piring pituduh

B96394140A

1

38.2

9

TIP SET

B96394049O

3

5.62

10

Piring pituduh

B96394150O

2

6.38

Piring pituduh

B96394150N

4

7.02

11

SREW, HEXAGONAL

B96394150O

3

3.99

12

PIRING TRAIL

B90394055B

1

4.67

13

SET TIP Nyadangkeun

B96394060B

1

3.21

SET TIP Nyadangkeun

B90394060A

1

1.73

B9100

RC840 ROTOR ASSEMBLY

No.

Bagian No.

Katerangan

Qty

Beurat bersih

1

MM0407480

Majelis ROTOR

1

502.71

2

B96394007A

LENGAN TAPERED

1

14.35

3

B962S7040B

FEED TUBE

1

13.62

4

B96394120E

DISTRIBUTOR

1

33

5

7001530521

SREW, HEXAGONAL

1

0.3

6

MM0401051

Maké PIRING

1

20.5

7

MM0401052

Maké PIRING

1

23

8

MM0401063

Maké PIRING

3

14

9

MM0401066

Rongga piring set

3

16.5

10

MM0401067

BAR TINGGALKEUN

6

7.92

11

B90394055B

PIRING TRAIL

1

4.67

12

MM0401068

SET TIP Nyadangkeun

1

10.2

RC840

Kaunggulan tina Sunrise VSI Crusher Rotor

Kuat sareng awét: VSI Crusher Rotor Weldment didamel tina baja tahan tahan kualitas luhur sareng dirarancang sacara saksama pikeun mastikeun yén gabunganna kuat sareng awét.

Efisien crushing: Desain disebarkeun merata mastikeun yén bahan anu merata ditumbuk, hasilna produk kualitas luhur.

Umur panjang: Sunrise Rotor dirancang pikeun salami mangtaun-taun, bahkan dina aplikasi anu paling nungtut.


  • saméméhna:
  • Teras: