Jaw crusher jaw plate baja mangan 13%-22%

The jaw crusher mangrupakeun tipe komprési crusher.Bahan feed ditumbuk antara rahang anu tetep sareng anu tiasa digerakkeun.Partikel badag ditumbuk dina hiji lapisan, disebutna single-layer crushing.Partikel-partikel anu langkung alit ditumbuk dina batu, anu disebut penghancuran multi-lapisan.TheLempeng rahangorJaw maotmangrupakeun suku cadang pangseringna diganti tina crusher rahang, jadi kualitas nujaw maotmangrupa faktor pangpentingna anu nangtukeun efisiensi crushing na downtime.Sunrise nyiapkeun desain profil rahang anu paling éfisién sareng bahan tahan ngagem pikeun klien kami.Kami ogé ngagaduhan seueur piring rahang anu sering dianggo dina saham anu cocog pikeun merek sareng modél anu béda


Rincian produk

Tag produk

Video

Panonpoé Panonpoé Jaw Crusher Plate kalawan TIC jero sadia on pamundut

Desain profil Sunrise Jaw

Kusabab rupa-rupa aplikasi sareng bahan pakan, Sunrise ngarancang seueur profil rahang anu cocog pikeun kaayaan kerja anu béda.Di handap ieu anjeun bakal mendakan fitur sareng saran dasar pikeun milih jinis profil rahang anu leres.

dav
profil rahang (2)
profil rahang (3)
profil rahang (4)
profil rahang (5)

Baja Mangan Tinggi

catalogo-C-Jaw 2
catalogo-C-Jaw (2)
catalogo-C-Jaw 3acara

Bahan piring Sunrise Jaw

Kalolobaan plat rahang Sunrise dijieunna tina baja mangan tinggi.Éta sabab:
• Mangan rahang pelat kamampuhan pikeun digawé harden bari crushing, nu manjangkeun umur maké na nyirorot.
• Liners dianggo hardens ku gaya compressive na iraha wae dibikeun karya hardened beungeut téh ngan ngeunaan 2-3mm.
• Laju di mana liner gawé hardens naek salaku persentase eusi mangan naek;so12-14% gawé hardens slowest & 20-22% panggancangna.
• The work hardened beungeut ngabogaan nilai Brunel luhur lamun persentase eusi mangan leuwih handap;jadi sakali karya hardened nu 12-14% bakal leuwih tahan maké ti 16-19% jsb.
Pelat rahang Sunrise henteu ngan ukur baja mangan tradisional, tapi nambihan Moly atanapi Boron, anu ningkatkeun umur maot rahang ku 10% -30%.

Komposisi kimia baja mangan tinggi Sunrise

Bahan

Komposisi Kimia

Milik Macanical

Mn%

Cr%

C%

Si%

Ak/cm

HB

Mn14

12-14

1.7-2.2

1.15-1.25

0.3-0.6

> 140

180-220

Mn15

14-16

1.7-2.2

1.15-1.30

0.3-0.6

> 140

180-220

Mn18

16-19

1.8-2.5

1.15-1.30

0.3-0.8

> 140

190-240

Mn22

20-22

1.8-2.5

1.10-1.40

0.3-0.8

> 140

190-240

Kategori modél

Sunrise boga rupa-rupa pola pikeun model crusher béda.Sarta kami ogé ngayakeun inventory badag tina frékuénsi-dipaké rahang liners nu bisa dikirimkeun dina hiji atawa dua minggu.Piring rahang anu urang tiasa nyayogikeun kalebet tapi henteu dugi ka anu didaptarkeun di handap ieu

inventaris
inventaris1
inventaris2
inventaris3

  • saméméhna:
  • Teras: