Jaw crusher pitman assembly kalawan rahang piring, aci saendeng jeung bantalan

A jaw crusher pitman mangrupakeun komponén konci rahang crusher.Tanggung jawab pikeun mindahkeun rahang movable dibereskeun ku tighten ngaganjel sarta eusian ngaganjel, nu mangrupa bagian tina crusher nu sabenerna crushes bahan.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

SUNRISE Jaw Crusher Pitman mangrupikeun kakuatan sareng daya tahan.Dijieun tina bahan kualitas luhur sareng mesin precision, pitman kami dirancang pikeun tahan kaayaan anu paling parah.

Pitman kami dijieun tina baja tuang-kakuatan tinggi, mastikeun aranjeunna tiasa tahan beban dampak tinggi anu lumangsung salila crushing.Beungeut pitman ogé precision-machined ka finish lemes, ngurangan gesekan sarta maké.

Salian kakuatan sarta durability maranéhanana, SUNRISE Jaw Crusher Pitman ogé dirancang pikeun pangropéa gampang.Pitman gampang dipiceun pikeun pamariksaan atanapi ngagantian, sareng komponénna gampang diakses.

jaw crusher pitman (2)
Sandvik rahang crusher pitman
JAW CRUSHER PITMAN (2)
JAW CRUSHER PITMAN (3)

Upami anjeun milarian jaw crusher pitman anu diwangun pikeun tahan, SUNRISE mangrupikeun pilihan anu jelas.Pitman kami dirojong ku garansi 1 taun, sareng kami nawiskeun rupa-rupa merek sareng modél pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.Saterusna, urang bisa ngaropéa ngahasilkeun pitman nurutkeun drawings.eplacement Anjeun, sarta komponén anu gampang diakses.

Fitur produk

Ieu sababaraha fitur konci SUNRISE Jaw Crusher Pitman:
1. Dijieun tina bahan-kakuatan tinggi pikeun kakuatan sarta durability
2. Precision-machined pikeun operasi lemes jeung ngurangan maké
3. Gampang miceun tur ngaganti pikeun pangropéa
4. Dicadangkeun ku jaminan 1 taun

Metso C106 jaw crusher pitman (1)

Hubungi SUNRISE dinten ayeuna pikeun langkung seueur ngeunaan pitmans crusher rahang kami sareng kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun kinerja sareng umur jaw crusher anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras: