Palu shredder baja mangan tinggi

Mangan baja shredder hammers "self-polish" dina liang pin, nu ngaminimalkeun maké dina shafts pin.Sabalikna, palu baja tuang normal, anu dianggo ku sababaraha shredder, henteu gaduh ciri ieu sareng tiasa nyababkeun gancang ngagem pin.

Baja mangan ogé gaduh résistansi anu luhur pikeun rambatan retakan.Lamun kaayaan operasi ngabalukarkeun kakuatan ngahasilkeun di wewengkon ngaleuwihan sarta retakan ngabentuk, retakan condong tumuwuh lambat pisan.Kontras, retakan dina castings baja alloy low condong tumuwuh gancang, nu bisa ngakibatkeun gagalna gancang sarta kudu ngagantian.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Palu shredder logam mangrupakeun bagian ngagantian tina mesin shredder logam.Éta dijieun tina baja mangan tinggi Mn13Mo dijieun ku parusahaan Sunrise.Mn13Mo mangrupikeun bahan anu awét sareng tahan abrasi kalayan fungsi ngerasan diri, anu ngajantenkeun bagian palu shredder langkung awét sareng langkung aman.

Rincian

Luhur-mangan-baja-shredder-palu-1

Fitur tina High Mangan Steel Mn13Mo
1. lalawanan abrasion High pikeun hirup maké deui
2. kateguhan alus teuing pikeun tahan beban dampak tinggi
3. workability Alus pikeun fabrikasi gampang
4. fungsi timer hardening pikeun ngaronjat durability jeung kaamanan

Mangpaat Ngagunakeun Mn13 Metal Shredder Hammers
1.Reduced downtime jeung waragad perawatan
2.Tingkat produktivitas
3.Ningkatkeun kaamanan
4.Extended umur mesin shredder logam

Aplikasi

Aplikasi tina Mn13 Metal Shredder Hammers
palu shredder logam Mn13 dipaké dina rupa-rupa aplikasi, kaasup:
● daur ulang logam besi tua
● shredding otomatis
● Daur ulang barang bodas
● Daur ulang runtah éléktronik
● Demolition uing daur ulang

Naha Milih Kami

Naha Pilih Sunrise Company Mn13 Metal Shredder Hammers?
Sunrise Company nyaéta produsén ngarah tina palu shredder logam kualitas luhur.Hammers shredder logam Mn13 maranéhanana dipikawanoh pikeun durability maranéhanana, kaamanan, jeung kinerja.Sunrise Company nawarkeun ogé rupa-rupa bagian shredder logam lianna jeung asesoris, nyieun eta warung hiji-eureun pikeun sakabéh kaperluan shredder logam Anjeun.

kacindekan

Upami Anjeun keur néangan pikeun palu shredder logam awét sarta aman, Sunrise Company Mn13 palu shredder logam mangrupakeun pilihan sampurna.Kontak Sunrise Company ayeuna pikeun leuwih jéntré ngeunaan produk jeung jasa maranéhanana.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali