Kromium Carbide Overlay Wear Plate

Sunrise kromium carbide overlay maké plat, nu disebut oge dual logam maké plat tahan, geus loba dipaké dina widang produksi beton, mesin pertambangan, metallurgy, industri kimia, jsb


Rincian produk

Tag produk

Video produk

Panjelasan Produk

Kami ngadopsi téknologi las permukaan busur kabuka pikeun ngalapis lapisan tahan tahan karasa tinggi dina baja hampang biasa.Teu karasa produk ieu dina nyanghareupan gawé nyaéta HRC55-62.Ieu ngagabungkeun karasa luhur kromium carbide sarta kateguhan plat baja dasar.Éta tiasa digulung, dilas atanapi baud dihubungkeun dina kaayaan kerja anu béda.

Plat ngagem overlay kromium karbida (2)
Plat ngagem overlay kromium karbida (3)

Ngeunaan Item Ieu

Lapisan beungeut teuas sarta base plate digabungkeun kana hiji sapotong.Lapisan karbida kromium overlay rata sareng mulus sareng retakan mikro.Urang sebut wae stress dileupaskeun retakan mikro.Bisa ngurangan setrés residual jeung deformasi salila prosedur overlaying.Henteu aya pangaruh fungsi tahan ngagem.Lapisan teuas overlay diwangun ku alloy kromium tinggi kalawan Mo, W, V, B, Nb, Ti, jsb Urang bisa nyaluyukeun komposisi kimiawi nurutkeun requests ngaropéa.Sangkan piring tahan maké kami nyadiakeun eutectic + M7C3 metallographic nanggung suhu luhur, kakuatan dampak tinggi jeung fungsi tahan maké.

tahan ngagem pipa sareng kelengkapan (2)
pipa sareng fitting tahan tahan (3)
piring layar Hardface
pipa sareng fitting tahan tahan (1)

Rincian produk

Lapisan beungeut teuas sarta base plate digabungkeun kana hiji sapotong.Lapisan karbida kromium overlay rata sareng mulus sareng retakan mikro.Urang sebut wae stress dileupaskeun retakan mikro.Bisa ngurangan setrés residual jeung deformasi salila prosedur overlaying.Henteu aya pangaruh fungsi tahan ngagem.Lapisan teuas overlay diwangun ku alloy kromium tinggi kalawan Mo, W, V, B, Nb, Ti, jsb Urang bisa nyaluyukeun komposisi kimiawi nurutkeun requests ngaropéa.Sangkan piring tahan maké kami nyadiakeun eutectic + M7C3 metallographic nanggung suhu luhur, kakuatan dampak tinggi jeung fungsi tahan maké.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali